16 d’ag. 2009


Aquesta és la darrera gorga de Riudaura. Déu n'hi do. En una riera tan petita tenir 4 gorgues !!!

Es troba darrera dels dipòsits d'aigua del poble. Les indicacions d'aproximació són exàctament les mateixes que les altres.

La gorga és molt ombríbola però molt i molt tranquila. Potser amb un pel massa de vegetació. Però si us voleu fer una remullada molt refrescant i sense que ningú us molesti, aquest segur que és un bon lloc.

6 comentaris:

  1. Hoola!

    Moltíssimes gràcies pel teu Blog! La setmana passada varem passar un gran cap de setmana per la teva zona!! Vam estar a un camping molt xulo a les Planes (Camping Molí de Vilamala) i varem visitar unes quantes gorgues!

    La veritat és que és una zona preciosa i les gorgues ens van ajudar a passar la gran calor que feia! La del molí del murri és espectacular i quan hi vam ser no hi havia ningú, ens va encantar!!!

    Les teves indicacions ens van ajudar molt, a més la gent era molt agradable i també ens indicava. Em fet un gran descobriment i no dubtis que tornarem a punjar els de Blanes!!

    MOltíssimes gràcies de nou!! i potser ens hi trobem l'estiu vinent!

    Salutacions Blanenques!

    ResponElimina
  2. Albert. Gràcies pel comentari. Això dóna sentit al bloc.

    ResponElimina
  3. Eis molt bó aquest blog!
    Es com una petita guia per la natura de la nostra provincia!
    Uff em sembla que em servirà com a referencia per a fer els caps de setmana menys avorrits!

    Sebastià

    ResponElimina
  4. Hola Ramon, d'aquesta bassa els de Riudaura en diem "la Cugeba". Ideal per quan la Surita ja s'et fa petita i necessites poder fer l'animal i saltar des de les grans roques que la formen.
    Les nevades del l'últim hivern han deixat un parell d'arbres travessats que dificulten una mica moure-s'hi. A veure si l'estiu que ve fem un cop de cap i la netegem una mica.

    ResponElimina
  5. Hola una altra vegada.
    He deixat un comentari en cada bassa de Riudaura, més que res per deixar constància de com es diuen i, de passada, animar-te a continuar amb aquest magnífic blog.
    Per cert, n'hi ha alguna més, de bassa on es banyem a la Riera de Riudaura a part de les 4 que has comentat. Alguna està pràcticament perduda (la sedimentació fa que el riu vagi canviant) però no vull deixar de destacar "la Bassa dels Escurçons", una bassa molt apreciada quan erem petits, perquè tenia un tobogan en forma d'S on passavem molt bones tardes. Aquest any hi he anat amb els meus fills però no baixava prou aigua com per que el tobogan funcionés (si no ha plogut prou, es formen algues que impedeixen que patini). Ah! no et deixis espantar pel nom, d'escurçons, no n'hi ha agut mai, si de cas alguna serp d'aigua; els escurçons sempre busques llocs secs.
    Es troba uns 100 metres més avall de la Surita, i s'hi arriba per un caminet que va des de la "platja" de la Surita fins a la casa dels cavalls (passant per la Badenca) o tirant riu avall.

    ResponElimina
  6. Albhert, moltíssimes gràcies pels teus comentaris. Incloc els noms i m'apunto les gorgues que no coneixia.

    ResponElimina

Llista de blocs