3 de jul. 2016


Avui, el dia després de la presentació del llibre, només em queda donar les gràcies a tots els que vàreu venir i als que, per un motiu o altre no hi vàreu poder ser, però que també us hagués agradat.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I, per si no sabeu on comprar-lo, el podeu adquirir a llibreries d'Olot i voltatns o per Internet, clicant en aquest enllaç: Ed. Llibres de Batet.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10 comentaris:

  1. Repeteixo Ramon, moltes felicitats. Ara ja amb el llibre a les mans.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jordi, després d'haver pogut fullejar el llibre, aquest comentari agafa molt més valor. Gràcies!

      Elimina
  2. Hola, he comprat el llibre però no entenc el significat de l'escala per banyar-se. Què vol dir "possible" o "no recomanat". Quin és el raonament que defineix cada cas?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, gràcies per adquirir el llibre. 'No recomanat' vol dir, de forma planera, que jo mo m'hi banyaria per la qualitat de l'aigua. Normalment, per estar proper a granges o a llocs habitats on desconec el tractament de les aigües. 'Possible' són llocs on et pots banyar però que no faria l'excursió només amb l'únic objectiu de banyar-me. Per exemple, al salt de l'olla, només hi entra el sol a ple migdia i si bé t'hi pots banyar amb tranquil.litat, no és un lloc típic de bany. Espero haver-t'ho aclarit.

      Elimina
  3. Hola Ramon,
    L'acabo de comprar a l'enllaç de l'editorial! Ja tinc ganes de tenir-lo.
    Una abraçada,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marta, espero que t'agradi i pugueu gaudir de més d'una de les excursions que proposo.

      Elimina
  4. Hola,

    Un amic teu, Miquel Comes, m'ha regalat el teu llibre. Val a dir que hi he estat a la majoria dels gorgs, però tot i així aquest es un dels llibres que val la pena tenir a casa. Molt bona feina, es del tot recomanable i he de dir que el parell que no coneixia gracies al llibre ja els he conegut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Albert, gràcies pel comentari. Si fas una visita pel blog, potser trobaràs gorgues que no coneixes. Ja se sap que el paper té límits i que cal reduir. I, apart de donar-li records a en Quel, digues-li que em fa molta il.lusió que aquest llibre serveixi de regal. Crec que és dels efectes que em fan més il.lusió.

      Elimina
  5. Finalment, ahir vaig anar a Olot a veure el ball de Gegants i vaig aprofitar per comprar el llibre. També penso que és un llibre que val la pena tenir. El que he trobat més estrany són aquestes tapes troquelades, però penso que això deu ser de l'editorial. No estic segur que resisteixin el pas del temps, i acabis tenint un llibre sense tapes. Curiós.
    Salutacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joan, gràcies pel comentari. Pel que fa a les tapes, és una qüestió de disseny. Tots els llibres d'aquesta col.lecció van de la mateixa manera. En aquest cas, potser hagués estat bé regalar una funda impermeable :)

      Elimina

Llista de blocs