24 de jul. 2016


La classe d'Anglès d'avui ha estat diferent. En comptes de tancar-nos en una habitació, hem preferit sortir i anar a refrescar-nos al Salt de l'Olla. Ella és una gran amant de la natura que ens envolta, especialment de l'Alta Garrotxa.

I per aquest motiu, que la zona de Sadernes ja se la coneix prou bé, vaig proposar d'anar a la zona de la Vall d'en Bas, que tot i ser Garrotxa no tenen massa a veure. Les diferències són notables, sobretot ara a l'estiu. Tot i la caminada, poder-ho fer sempre protegits per un bosc espès, no passes calor.  Per altra part, també és veritat que a les gorgues no veus el fons. La llum no té tanta oportunitat d'entrar-hi, encara que l'aigua és igual de transparent.

I donat que era la primera vegada que hi anava en temps de calor, he aprofitat per nedar a l'Olla grossa i banyar-me a l'Olla petita. A la petita, a peu dret, només em sortia el cap. Tota una experiència.

Per repetir.


-----------------------------------------
Per anar-hi, podeu comprar el llibre aquí (i així en coneixereu unes quantes més) o seguir les indicacions d'aquesta entrada anterior.
----------------------------------------- 

4 comentaris:

  1. They are all amazing photos, the first waterfall is beautiful.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Salt de l'olla means the waterfall of the pot. An incredible place in the middle of a cliff.

      Elimina
  2. Bones fotos Ramon, ens tens massa ben acostumats, entre el llibre i el bloc ens tens ben entretinguts, una abraçada i salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, gràcies ... Però em sembla que no necessites ningú que t'empenti a anar als llocs:) veritt?

      Elimina

Llista de blocs