12 de febr. 2017


L'aprofitament de la força de l'aigua va deixar dues construccions ben visibles: La resclosa de Sant Sebastià (la més fotografiada) i la resclosa de sota el Firal (o, potser millor, la del molí de la Conqueta, que era on anava a parar l'aigua). Avui he anat a aquesta segona.

La baixada a la riera la he feta pel Molí de la Conqueta, i és aquí on m'he emportat el primer ensurt. He relliscat sobre el 'maleït' basalt abans de poder-me posar les botes de pescar i remuntar els pocs metres que separen aquesta edificació de la resclosa. Dintre de tot, crec que m'ha anat bé i així he anat amb més de compte per dins el riu. Sempre és millor caure sobre sec que dins al riu.


A la tornada, malgrat el dia no acompanyava massa, he aprofitat per treure una imatge de les cases del costat del riu amb el pont al fons. I ja direcció a casa, la darrere imatge.


I per acabar, fa temps que vaig demanar-li a l'Eduard si em deixaria posar la seva cançó "Riu Brugent" en alguna entrada del bloc. Segur que els paisatges d'aquesta entrada li sonen molt. Gràcies per aquesta cançó.

Aquí la teniu. Val la pena !!






12 comentaris:

  1. Quin pet d'aigua !!!

    Un espectacle. Magnífiques totes.

    La visió des de dins del riu es ben diferent, malgrat els riscos de relliscades.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Jordi, sí. Des que ho vaig descobrir no em da mandra passejar les botes.

      Elimina
  2. Precioses fotos Ramon, fan ganes de passejar pel teu poble al compàs de la música d'en Eduard, com per fer amb tot plegat un reportatge (gorgs i música) seria fantàstic. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, gràcies pel comentari. Fèia temps que volia fer una entrada on posar aquesta cançó.

      Elimina
  3. Ostra Ramon me encanta el lloc el riu per el mig de les cases velles tot un espectacla llastima ja me a fet po quan te poses les botes de pescar malament el lloc ja no es per mi un reportge una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cinto. En aquest troç de riu, més que l'aigua, el problema són les relliscades al caminar sobre basalt.

      Elimina
  4. Guauuuu!! Com baixa, tot un espectacle, a veure si m'hi escapo un dia d'aquests i l'enganxo així de generós, no pas des del mateix angle perquè "mimendalerenda" no es mulla els peus. Un petó enorme.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Anna, si només fos mullar-se els peus, encara. Aquí, el perill d'anar a petar a l'aigua és real :)

      Elimina
    2. Doncs a mi no fotràs pas!!! Si de cas l'agafaré de "cantuuuu"!!!!

      Elimina
  5. Respostes
    1. This is the town where I was born and, when I was a child, Everyday I crossed this river to go to school.

      Elimina

Llista de blocs