30 de juny 2009


El Borró és un riu que apareix i desapareix degut a la terra calcària per on passa. Les basses del Borró són un conjunt format per 4 basses. La de la foto és la tercera i és de fàcil accés. A la quarta ja no hi vaig arribar donat que calia grimpar una mica i no anava amb el calçat adequat.

Ho haig de dir. Hi vaig anar-hi sól amb la intenció de fer la foto i, si el sol continuava apretant, fer-me una bona remullada. A aquests llocs no vas a fer amics. Però si trobes algú, és necessari intercanviar quatre paraules de salutació. Doncs bé, hi ha gent, segurament no massa avesada a aquests costums, que no és que no vulguin parlar, és que et neguen la salutació. Si sou d'aquests, us prego que us quedeu a ciutat. Aquests llocs no estan fets per vosaltres.

6 comentaris:

  1. bonica foto...ara hauràs de tornar per contemplar la última bassa que no ta desperdici...

    ResponElimina
  2. ...veiam quan ventes retratus a les de la vall del bac, que son igual de maques!!

    ResponElimina
  3. Cal recordar que aquest és un indret que sempre ha gaudit de pau i tranquilitat. Espero que amb aquesta publicació no comencin a aparèixer persones poc respectuoses amb el lloc. Per altra banda, el nudisme ha estat sempre una tradició aquí, si no el practiqueu, si més no respecteu-ho. Sabria greu que passés el mateix que ha passat amb les gorgues del pont del Borró a la Carretera d'Argelaguer a Besalú, que s'han convertit en lloc pels "domingueros" poc respectuosos.

    ResponElimina
  4. Ostres tu, aquí hi havia anat amb els meus pares de petit, quins records amb el barco pirata, etc. jajajaj.

    Per cert, tens tota la raó, em fot quan vaig per la muntanya i la gent no saluda, no tant per una questió de cortesia, que també, però crec que a la muntanya s'hi ha d'anar amb un esperit solidari amb altres muntanyistes, si et torces un genoll, o tens un altre problema, potser dependrás d'algú que s'hi pasegi pq et doni un cop de ma. En certa manera, em dona la sensació de que la gent que no saluda va a la seva i l'importa ben poc aquesta mena de solidaritat a la muntanya i possiblement, tampoc respecte l'entorn... en el fons.

    Salut!

    ResponElimina
  5. Hola!
    Avui hem estat a les basses de Borró i gràcies a les teves indicacions hem arribat sense cap problema.

    Tornarem a consultar el teu blog per a futures rutes. Gràcies!

    ResponElimina
  6. Hola, m'agrada que l'hàgiu trobat i espero que hàgiu gaudit del lloc. Només demano que la gent tingui cura de l'entorn i que sigui respectuós amb les altres persones que s'hi puguin trobar.

    ResponElimina

Llista de blocs