4 d’ag. 2009


Es feia estrany que essent de Sant Feliu no hagués publicat cap foto d'una de les múltiples gorgues que forma el Brugent entre les Sant Feliu i les Planes. A més, les gorgues del Brugent destaquen per la seva formació volcànica i per les seves dimensions. Aquesta és una de les més grosses i si hi aneu pel matí, molt ben assolellada.

Des de Sant Feliu, cal que agafeu el carril bici en direcció a les Planes. Just abans del túnel que travessa la carretera, a l'alçada del castell d'Hostoles, hi ha un trencant a la dreta que permet sortir a una clariana.

Des de la clariana, a l'esquerra apareix un corriol pel mig del bosc que us portarà a la gorga, que està a menys de 10 minuts. No és de fàcil accés del tot. Just al final, haureu de fer un petit salt per acabar de baixar al llit basàltic de la riera.

Al davant hi veureu una petita cova per on passa el riu, a la dreta una altra gorga i a l'esquerra, uns quants metres més avall passant pel mig del riu, la que apareix a la imatge (Està clar que hi vàrem anar cap el tard).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Llista de blocs