25 de jul. 2010


No sé ben bé per què, però aquesta gorga me la van ensenyar el 2008 i no l'havia ressenyat encara.

És la gorga de la riera de Torrents, aprop de l'ermita i ben bé a la capçalera del torrent del mateix nom que es troba a la Vall de Bianya. És un conjunt de dues gorgues molt petites per a refrescar-nos els peus.

La vaig descobrir un dia que em vàrem portar per allà en bicicleta de muntanya. I realment, més que anar-hi a peu i no us fa por la pujada de tornada, és el que recomano.

Des d'Olot, si no esteu molt avesats, carregueu les bicis i agafeu la carretera d'anar a Sant Joan les Abadesses passant pel coll de Santigosa. A la collada haureu de deixar el cotxe. Des d'allà, tot és baixada per una pista forestal ample i ben conservada.

La pista comença just a la collada, a mà dreta. En bici, només cal seguir-la uns 5-10 minuts. A mig camí trobareu un trencant a mà dreta que heu d'agafar. Al cap de poc apareix l'ermita de Santa Llúcia, que apart de ser maca, té una font d'aigua. I una mica més avall, en ple revolt a mà dreta, la gorga.

És  un conjunt de dues gorgues molt petites, però sorprenents, tan pel lloc a on es troben com per les seves formes. La foto de l'inici correspon a la gorga superior, mentre que la de peu de pàgina a l'inferior. Un petit passallís us permetrà passar d'una a l'altra.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Llista de blocs