4 de febr. 2012


Com cada any, cal tenir paciència i esperar el moment. El fred normal no és suficient. Cal esperar la setmana de fred intens, que sempre acaba arribant. I quan és aquí, no perdre l'oportunitat per tornar-hi. Una vegada allà, s'inicien les comparacions. Hi ha més gel que l'any passat? A veure si podem passejar-nos per sobre? Recordes l'any 2005, en el que ens podíem passejar per sobre sense cap mena de risc? ...

Aquesta setmana ha estat l'escollida. Ahir, quan em va trucar el meu company de bici, en Raül, li vaig dir que tenia una cita a la que no podia faltar. El resultat ha estat que avui Dissabte, tots dos hem canviat la bici per les càmeres i la petita excursió. Ha estat una matinal molt agradable.

I quan a les preguntes: Sí, hem trobat més gel que l'any passat. Sí, però només hem pogut entrar un metre endins. Al trepitjar fort ja sortien esquerdes. I la darrera, com l'any 2005 tardarem molt de temps a tornar-ho a veure. El salt va quedar completament glaçat al llarg de vàries setmanes.

I si voleu saber com anar-hi, consulteu la primera entrada, clicant aquí.


8 comentaris:

  1. Bones Ramon,
    Realment és un lloc espectacular, espero que avui es tapi una mica i poder sortir a veure llocs semblants, que en tenim uns quants per aquí prop ;)
    La primera m'agrada molt.
    Salut!

    ResponElimina
  2. Ho estava esperant Ramón, controlava les entrades perquè sabia que tard o d'hora... Quina meravella, m'encanten. A veure si aquesta setmana entrant puc visitar alguna gorge i gaudir d'aquest espectacle.
    Una abraçada forta.

    ResponElimina
  3. Brutal....
    Saps? Ahir hi pensava, podries tornar al Roure a veure com va de gel? La mandra i el fred m'hi va tirar enrrere i la seguretat de veure'l al teu blog ...

    Felicitats, les dues imatges son precioses i com molt be dius, difícil d'enquadrar-lo.

    ResponElimina
  4. Al final s'ha tapat, hi he arribat nevant una mica, ha estat espectacular, tant que se m'hi ha fet fosc...
    Ara, com no tornin a baixar les temperatures el desgel serà ràpid.
    Salut!!!

    ResponElimina
  5. Anna, Encara haig d'obrir la teva nova entrada, però ja m'ha semblat veure unes barques enblanquinades. Un paisatge que ha de ser sorprenent.

    Jordi, a veure si continua el fred i així, no només podràs anar a aquesta gorga. Només cal triar salts que normlament hi baixi poca aigua.

    Pere, suposo que ja la mostraràs. Com bé dius, si el fred no continua, el gel desapareixerà molt depressa.

    ResponElimina
  6. Una foto increIble. Deu ser espectacular estar al davant d'aquest paisatge.
    És també admirable està allà per fer la foto en aquest punt únic.
    Felicitats pel bloc!

    ResponElimina
  7. Hola Ona, cada any (o quasi) tenim la sort de poder-lo contemplar. L'excursió val la pena i, si hi ha sort, et pots passejar per sobre l'aigua glaçada.

    ResponElimina

Llista de blocs