26 de juny 2012


Aquesta temporada m'he proposat no repetir massa gorgues. Ja se sap que la Garrotxa no és un territori extens i que les gorgues, un dia o altre s'acabaran. Però abans d'iniciar aquest propòsit volia tornar a una de les que més insatisfet, fotogràficament parlant,  m'havia deixat: el torrent de la Cau a Sant Joan les Fonts.

Diumenge era la festa de Sant Joan i tocava anar a dinar a casa de la cunyada. Havent dinat, després d'una sobretaula més aviat pesada, i no per la companyia, calia fer una passejada i una remullada. A més, ja fèia massa temps que no en visitava cap. Així que calia encara que fos una mica, escampar la boira i anar-me a relaxar al riu. I què millor que anar a la que havia de tornar tard o d'hora?

El Sol que m'havia acompanyat durant tot el recorregut va desaparèixer en un tres i no res al baixar a la riera. No havia vist mai un canvi tan sobtat de llum. Però ja hi era i calia aprofitar la caminada.

La canal forma unes 4 o 5 gorgues que, gràcies a l'actuació d'un veí de Sant Joan, és fàcil passar d'una a l'altre sense patir per la integritat física. Val la pena. L'aigua va ser suficientment freda com per tornar el meu cap a la normalitat.


5 comentaris:

  1. Unes fotos excel·lents!
    Gràcies per explicar tan bé com anar-hi :)

    ResponElimina
  2. Hola Ona, espero que l´explicació sigui bona. Si hi vas, et recomano fer tot el recorregut.

    ResponElimina
  3. Aquesta entrada teva no l'havia vist, m'encanta, com totes.
    A mi també m'agrada la foto del meu bloc, la flor desenfocada, en realitat pretenia "enfocar" la part de dins, el fons de la flor però... va sortir el que va sortir i ja m'està bé, com a tu.
    Un petonàs enorme, que passis molt bon estiu.

    ResponElimina
  4. Sembla el paradís...i amb aquesta calor que fa darrerament...i al costat de casa meva :-)
    Enhorabona per l'entrada!

    ResponElimina
  5. hola Pere, ja veus que el petit 'paradís' el tenim a tocar, sigui quin sigui el tros de Garrotxa que triem.

    ResponElimina

Llista de blocs