9 de jul. 2012


Què puc dir que no ho hagi dit abans sobre aquesta riera ? A qualsevol racó és possible trobar una gorga on fer una bona remullada i passar l'estona.

Ahir, a mitja tarda, vaig continuar el camí que havia deixat la setmana anterior. Estava convençut que trobaria un altre indret mereixedor de la meva admiració.

Arribat al pla d'en Xurri i veure la gran quantitat de gent que encara hi havia, tornava a decidir a buscar un lloc amb més tranquilitat.  Passada la barrera vaig enfilar la pista cap al Salt de Sallent pel camí de les escales.

Després de resseguir un camí amagat que em va portar de nou a la riera i de no trobar-hi cap lloc amb l'aigua embassada, tossut com sóc, vaig desfer el camí per a intentar un altre que trobaria més endavant. Petita gorga quasi al costat de la pista però amb un petit saltironet, delicia per a la fotografia.


4 comentaris:

  1. És preciosa aquesta gorga!, l'any passat vaig estar i si puc repetiré.
    Felicitats per les magnífiques fotos!

    ResponElimina
  2. gràcies Ona. la veritat és que aquest camí és magnific pels diferents descobriments que pots fer a la riera.

    ResponElimina
  3. Hola Ramon!
    Acabo de descobrir el teu blog i m'he quedat meravellada... Estic organitzant una excursió amb els residents de la casa d'acollida on treballo i voldria fer-te una consulta. Resulta que són persones adultes, que estan delicades de salut, però amb plena mobilitat, i voldria buscar alguna gorga on s'hi pugui accedir fàcilment des del lloc d'aparcament, i alhora que sigui gran i s'hi puguin banyar agust, i tingui un espai prou gran per poder dinar (serem unes 16 persones). N'he anotat unes quantes del teu blog (me l'he mirat sencer!) però voldria saber la teva recomanació. Pensava que la de Pla d'en Xurri seria la més encertada, pel fet de tenir zona de pícnic aprop. Què en penses? Alguna altra idea?
    Moltíssimes gràcies per avançat! Faré difusió del teu blog, em sembla esplèndid!!!

    ResponElimina
  4. Hola Andrea. Crec que l'opcio del pla d,en Xurri és la millor. Però alerta si hi aneu un cap de setmana, ja que hi ha molta gent. Una altre opció és el pont del Llierca ( que tambe hi ha gent al cap de setmana). Però t'hi hauries d'arribar abans per valorar-ho tu mateixa. Hi ha un camoing al costat que no sé si tenen cap lloc a on poder dinar.

    ResponElimina

Llista de blocs