9 de febr. 2013


Ho estava esperant. Esperava que aparegués a la sèrie per a poder aquesta l'entrada.

Em va fer molta il.lusió quan varen contactar amb mi. "Hola. Hem vist el teu bloc. Estem rodant una pel.lícula i ens agradaria contactar amb tu per a suggerir alguna localització". És evident que quan es parla de "polseres vermelles" cal mantenir el màxim de discreció. Al següent correu ja indicaven que eren de Polseres i posava alguna cosa semblant a "busquem un lloc oníric, que compleixi una funció semblant al que fèien les piscines Picornell a la primera temporada".

Els en vaig suggerir unes quantes, les vàrem anar a veure i al final es vàren quedar amb "Santa Margarida". Dimensions considerables, salt d'aigua impressionant i accés fàcil a tot el perímetre de la gorga. L'ajuntament de Les Planes d'Hostoles els va oferir tota mena de facilitats que segur que els va ajudar a la seva feina.

Les fotografies corresponen al dia del rodatge. Durant unes quantes setmanes, aquesta gorga que normalment la trobaves buida, va servir d'excusa a molta gent per a anar a fer una banyada al riu.


14 comentaris:

  1. Genial!!! Ets un crack. Un petonàs.
    Quina gorga, eh??

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats Ramon, es reconfortant veure que el que fas i publiques serveix no tan sols per uns quants als que ens agrada la natura, si no que també s'ho mira gent del mon de l'imatge i els serveix per fer altres coses a les que nosaltres no podem arribar, d'aquesta manera i quasi sense voler, el nostre esforç es veu multiplicada-ment recompensat al veure que allo que nosaltres creem es va expandint i serveix de profit per terceres persones. ENDEVANT. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Josep. La primera temporada de "Polseres", igual que a molta gent, ens va agradar molt. Que aquest bloc col.laborés a una petita part de la segona temporada, m'omple de satisfacció.

      Elimina
  3. Hola Ramon,
    Un plaer poder tornar a coincidir ahir, ja feia???....buff millor no dir-ho... :-)
    Fa il·lusió però et tindrien que haver pagat, mencionat en els crèdits o quelcom equivalent, que aquesta gent te molt de morro...com els de TV3..que la gent hi envia fotos per el temps i desprès han de pagar el llibre amb les fotos que han cedit gratis...(només pensava en veu alta) ;-)
    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Hola Pere. Haig de reconèixer que en part tens raó. Però vaja, em dono per satisfet d,haver col.laborat. El que em sap greu és que als crèdits no hi vaig veure cap referència ni a mi ni al poble de Les Planes. Potser les lletres anaven massa ràpid ...
    En quan a la xerrada d,ahir, em va agradar molt ser-hi. Ja saps que les teves fotos m'encanten. I conèixer qui i què hi ha al darrera, fa que prenguin més valor. Fins aviat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ramon, si vols, un dia tenim una conversa davant un cafè a Olot, quedaries estorat de la "jeta" que te aquesta gent dels mitjans audiovisuals, mai s'han posat al altre costat, imaginat a tu fen "servir" un vídeo seu...la que et muntarien, en canvi ells "trepitgen" els teus drets amb tota impunitat.
      Per desgràcia si no ho esmenten, la teva impressionant feina queda totalment a l'ombre i fins i tot diria que no ajuden a la promoció del lloc si no el mencionen en els crèdits o en algun lloc ;-)
      Fins aviat!

      Elimina
    2. Segur que tens raó. Si vols, quedem quan vulguis. Perparlar de fotografia, seré tot orelles.

      Elimina
  5. Felicitats per la promoció de la zona. Això està molt bé. Procura que en els crèdits hi surti el teu nom, has de ser-hi.
    Si les meves nebodes de les Planes ho haguessin sabut haurien fet campana de l'escola. Tot el dia me parlen de les Polseres vermelles...

    ResponElimina
  6. Hola Quim, quan vaig baixar a la gorga, amb les meves filles, hi havia un grup bastant nombrós de nens que se n'havien assabentat. Ja se sap que els secrets són notícies que corren més a poc a poc. En quan als crèdits, m,hi hauré de fixar millor, però aquesta setmana no ho vaig veure. Aquest Dilluns m,hi tornaré a fixar.

    ResponElimina
  7. Felicitats Ramon!!!! Això és fer País ;)
    Una abraçada

    ResponElimina
  8. Felicitats,ia en coneixent fins i tot els de la tele !!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Ma Àngels. Ja veus que aviat no podré sortir al carrer .. :))

      Elimina

Llista de blocs