29 de març 2013


Després d'uns quants dies de pluja, les rieres baixen plenes d'aigua i terra. Tot i que pel matí fèia sol, l'aparició d'un parell de núvols gruixuts han fet que pogués captar els colors i l'estat d'ànim d'aquesta riera. Quan l'aigua torni a ser transparent, probablement m'hi tornaré a acostar, i el que pugui transmetre una fotografia serà completament diferent.

Aquesta gorga està situada al torrent de Ca n'Illa, a Sant Jaume de Llierca. Haig de donar les gràcies a Neis i Xeku, del blog Gastant Keks, per fer-me aquesta descoberta.


4 comentaris:

  1. Aquestes caminades de 5 minuts son les que convenen unes fotos molt bones Ramon i les explicacions perfectes

    ResponElimina
  2. Hila Cinto. Quan vaig veure que la riera baixava terrosa, vaig estar a punt de tornar-me'n a casa. Per sort no ho vaig fer. Crec que també tenen el seu encant ... encara que no per banyar-s'hi.
    Pel que fa a travessar la riera, si baixa la mateixa quantitat d'aigua, hauràs de fer unes passes una mica grosses.

    ResponElimina
  3. Es bonic de veure la natura amb tots els seus aspectes, l'aigua roja amb les fulles carbaces i l'ambient que l'hi has sabut donar donen una composicio perfecte, a part la gorga es bonica, tinc que mirar de trobar-la, amb les teves indicacions segur que sera facil a reveure i que en trobis mes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, espero que la trobis ... encara que segurament tindrà un altre aspecte. :))

      Elimina

Llista de blocs