19 de juny 2013


Sort que un dia se'm va acudir posar "Altres" al títol del bloc. Si no, en aquests moments, tindria un petit problema.

Per motius de feina, ara fa just una setmana, em vaig haver de desplaçar a l'estat de Rio grande do Sul. Estat amb una certa semblança a Catalunya pel que identitat es refereix, situada al Sud del Brasil. No és que després de treballar em quedessin hores per anar a veure una de les meravelles que hi ha a pocs quilómetres de la ciutat de Porto Alegre. El fet d'haver-m'hi de quedar el cap de setmana i la bona disposició d'un dels companys de feina, em van permetre visitar Canela i el seu parque do Caracol.


Com veieu, la gran atracció del parc és aquest impressionant salt d'aigua, de 131 metres d'alçada amb caiguda lliure.  L'entorn està molt preparat per a poder fer petites excursions amb familia. I pels més "atrevits", hi ha una escala que et porta al peu del salt després de baixar 927 escalons.

La primera imatge correspon al punt més baix de l'escala al que vàrem poder accedir, a 751 escalons. La resta, fins arribar a la base estava tancada. Ja m'hagués agradat poder baixar i fer una remullada. Tot i ser tardor, hagués estat fantàstic.

La primera imatge que tens del salt és a partir d'un mirador estratègicament situat. Com es pot veure en la següent imatge, l'aigua cau per sobre una bauma gegantina i crec que això el fa més atractiu.


Una vegada recuperat de la pujada, és possible seguir un camí que et porta just sobre el salt. El soroll de l'aigua no permet res més que contemplar-lo. Qualsevol conversa és francament impossible.


A partir d'aquí l'aigua és tranquil.la, com si estiguéssis a la Garrotxa.



12 comentaris:

  1. I altres .... i quins altres !!!!

    Un espectacle de la natura.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jordi, al meu company li dèia que quan plou molt i molt, els salts d,aigua s,assemblen a un dels 3 fils d,aigua que baixen d,aquest. I sí, aquests espectacles cal contemplar-los i gaudir-los. Són un regal per l,ànima.

      Elimina
  2. Hostres Ramon quina sort encara que si jo i anes tindria que espera a que i posesin ascensor baixa tans escalons no me importaria el que si seria pujar-los encara que el teu blog sigui de les gorges de la garrotxa tembe les de fora i tan boniques son mol ben aceptades et felicito ¡¡¡¡

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cinto. Les oportunitats cap aprofitar-les, siguin a on siguin.

      Elimina
  3. l'última foto podría ser tranquilament la Moixina! ;)

    ResponElimina
  4. Apa nano quin salt !!!, te que ser espatarrant poguer gaudir d'aquestes vistes, la magneficencia de la natura, les fotos com sempre inmillorables, ... i sort del "altres". Una abraçada i endevant, espero que ho hagis passat be.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, el salt és impressionant. Iel millor de tot és poder gaudir d,uns boscos (floresta) diferents dels d,aquí.

      Elimina
  5. Vas tenir una gran visió de futur quan vas posar "i altres" :)Ets un visionari!. Aquest blog està agafant un aire molt internacional...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho veus. Ara, qualsevol oportunitat que es presenti, l,aprofitaré. ;)

      Elimina

Llista de blocs