16 de nov. 2013


Deixant de costat si les fagedes tenen o no el color adequat per a fer fotos, he preferit engreixar una mica més la col.lecció de gorgues.

Avui m'he acostat a Vidrà. La subcomarca de Bisaura, tan llunyana i tan propera, no és una tendència natural pels habitants de la Garrotxa. I això que el paisatge bé que s'ho mereix.

Des de Vidrà, la sortida és curta. Per anar-hi, 30-40 minuts a molt estirar. El camí està perfectament assenyalat i té al.licients addicionals com els diferents boscos pels que passes, el pont romànic i el propi camí, moltes vegades només sobre immenses lloses, pel que cal anar en compte a no relliscar.

El molí quasi no es veu. La vegetació ja l'ha anat cobrint, retornant l'espai a la natura. El salt és espectacular. Si no fos pel forat, m'ha fet pensar amb la foradada de Cantonigros.


I aprofitant aquesta entrada, us convido a entrar al meu bloc de fotografies personal, on després de un "re-styling", hi penjo només fotos i, si és possible, que no siguin de gorgues (tot i que sempre n'hi ha alguna que se m'escapa).

-----------------------
Per anar-hi des de Vidrà, el millor és que seguiu les indicacions que he trobat a la web de paisatges del Ter.  Per cert, el situa al municipi de Sant Pere de Torelló i no de Vidrà.
-----------------------

6 comentaris:

  1. Molt maco aquet lloc,es espectacular quant baixa molta aigua,veig que hi ha vens cap Osona,tenim gorges molt macas també per qui.
    Una Abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola M.Àngels. Ja ho veus, Osona no queda tan lluny i, tal com dius, teniu gorgues precioses.

      Elimina
  2. Hola Ramon, sempre s'apren una cosa mes, jo creia que el salt pertanyia al poble de Vidra, veig que anava equivocat, gracies per l'informacio, una abraçada.

    ResponElimina
  3. espectacular!
    en èpoques de pluges deu ser impressionant!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Maria, a http://gorguesgarrotxa.blogspot.com.es/2014/02/osona-vidra-moli-de-salgueda-ii.html la podràs veure amb una mica més d'aigua i amb una persona per tenir un referent de mides.

      Elimina

Llista de blocs