30 de des. 2013

Salt de l'Olla als Hostalets d'en Bas

No hi ha cap gorga nova, però vull celebrar que el blog ja ha sobrepassat els 200.000 clics ! I com que no es pot començar l'any sense estrenar res, el blog estrena nova plantilla. Espero que sigui del vostre gust.

Gorga Blava (o Fosca) a Sant Aniol d'Aguja

Al fer-ho, he hagut de transformar les fotografies per adaptar-les a la mida correcta, i al revisar-les m'he adonat que n'hi havia algunes que s'havien quedat al calaix. Vaja, que em sabia greu!!

Gorgues de la riera de Salenys al Baix Empordà

Així que us les vaig posant a mesura que escric, sense ordre ni concert, sense distingir si són de la Garrotxa o d'algun altre lloc meravellós.

Torrent de la Masica a Vallfogona del Ripollès

Tant és si feia calor o fred, si les fulles havien caigut o eren de color verd.

Riu Gurn a Sant Privat d'en Bas
Si feia bon temps o començaven a caure quatre gotes.

Les Piscines, a Sant Privat d'en Bas

Si el lloc contenia aigua, gel o només havien quedat les pedres.

Les Olles de la riera d'Escales

O s'havien visitat amb molt bon companyia ...

A Canet d'Adri amb el meu germà Joan

Després d'aquests 200.000 clics i de posar-hi algunes fotos que quedaven al calaix, només queda desitjar-vos una bona entrada al 2014.


18 comentaris:

  1. El 2013 per a mi ha estat un any difícil. Espero que el 2014 sigui molt millor. Fotogràficament però, no hem puc queixar, Fins hi tot vaig poder compartir una sortida amb tú, que teniem pendent, des de feia molt de temps.

    M'ha agradat la nova imatge i sobre tot els 200.000 clics, que demostren l'iterés per la teva feina.

    Molt bon any amic !!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jordi. Doncs espero que el 2014 sigui bo de debó. I si vols repetir, segur que trobaré alguna altra gorga de difícil accés :))

      Elimina
  2. Enhorabona Ramon, ets lo puto Crack!!
    Bones Festes i Millors Llums!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Pere. Moltes gràcies, bon any ique les llums ens acompanyin tan a la Garrotxa com a Islàndia o a on trïis per a fer les meravelloses fotos que ens tens massa ben acostumats.

      Elimina
  3. Hola Ramon, et dessitjo unes bones festes i millor 2014 amb noves descobertes i bones fotos, una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, els meus millors desitjos per a tu i els que t,envolten.

      Elimina
  4. Felicitats per la nova plantilla del blog. Desitjo que poguis continuar fent descobertes el proper 2014 i els que seguim el blog en poguem gaudir com sempre.

    Bones festes i millor 2014.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els meus millors desitjos per a tu també. I, talcom dius, espero que el nou anys ens porti a tots noves descobertes que no oblidarem.

      Elimina
  5. Mis felicitaciones, en alguna de ellas he estado, y en otras espero verlas gracias a ti. Saludos y buen año.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon any igualment. I gràcies també pel teu blog que, bastant sovint, també visito.

      Elimina
  6. Gracies Ramon un blog estupendo i les fotos una maravella que tinguis un bon any nou i que tots plegats podem seguir gaudin de les teves fotografies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cinto. Elmeu desig és que tot poguem gaudir dels llocs que tots mostrem uns als altres, sense cap més afany que compartir les nostres aficions. Bon any.

      Elimina
  7. Molt bones fotos!!! gracies a tu he descobert moltes gorgues que no coneixia, moltes gracies!!! compartim aquesta passio per l encant de l aigua.... buscant alguna fada? jaja

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Kim, d,això es tracta, de compartir. I per cert, de fades, fa temps que en busco però no n,he trobat cap. :))

      Elimina
  8. Son molt boniques aquestas fotografias!!!!! soc de Hostalets d'en Bas i molts indrets els conec una mica.El salt de l'Olla m'ha agradat molt, pq anys enrere, a l'istiu anabem per allá a refrescarnos.BONA NIT!!!! i ja ens irem retrovan!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Inès. Sembla que tenim més d'una cosa en comú: la meva àvia (Rita) també era dels Hostalets, de la casa del Carbonell :))

      Elimina
  9. Enhorabona per la entrada, i el que comporta aquests 200.000 clics!! aquest resultat només es podía donar quan les coses es fan bé i amb cor (allò de seny, pit i collons!!) I aprofito per dir-te que el canvi del blog a estat molt encertat. Molt agradable visualment!!
    Salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel comentari. Quan era jove i anava de travessa, sempre n'hi havia un que dèia 'pit i collons', com el critde guerra per acabar d'arribar.

      Elimina

Llista de blocs