9 de febr. 2014



Aprofitant les últimes pluges, i que tenia l'oportunitat d'anar-hi amb el meu cunyat Jordi, ens hem desplaçat cap a Osona, fins a Vidrà. La intenció inicial basculava entre anar a la riera de Collfred o arribar-nos fins al Salt del Mir.  Però una vegada a Vidrà hem vist que el millor era quedar-nos-hi.

El molí de Salgueda ja l'havia visitat anteriorment, és un salt espectacular que hi ha al riu Ges. Un circuit circular, si no et fa pot travessar les passeres que es veuen a la imatge, permet sortir de Vidrà i visitar aquest salt i la Tosca dels degollats.


I si a l'anterior entrada vaig deixar molt clar que calia netejar l'objectiu abans de tirar la següent foto, avui no m'ha valgut de res. L'aire portava amb velocitat les gotes d'aigua a qualsevol lloc on et posessis. Resultat? He hagut de descartar la major part de les fotografies.

-----------------------
Per anar-hi des de Vidrà, el millor és que seguiu les indicacions que vaig trobar a la web de paisatges del Ter.  Per cert, el situa al municipi de Sant Pere de Torelló i no de Vidrà.
-----------------------

10 comentaris:

  1. Un lloc de somni me encanta la foto ja tinc un altre lloc per investigar ¡¡¡

    ResponElimina
  2. Hola Ramon, fa anys que el conec i quan baixa aigua es preciós, per cert has provat les patates farcides de la creu de l'arc que fan a la fonda Serrasolses de Vidra, son bonisimes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres!!! Les meves excursions són les de "a dinar a casa". A veure si convenç la meva dona i fem una escapada. :))

      Elimina
    2. Jo normalment m'emporto el dinar, pro quan vaig a Vidra vaig de cara a la "patata" que fan a la fonda Serrasolses, si ho probes ja amb diràs algo, una passejada fins al salt, despares un bon dinar i et quedes com un rei. una abraçada i endavant.

      Elimina
  3. Bon dia Ramon, yo tambien hace años que conozco el sitio, la primera vez fue a principios de los 70 y hace pocos días publique una entrada sobre ese Salto en el año 76, lastima no haber llevado una camara como la que tengo ahora. Eso si, hacia fotos en 3D, Te dejo el enlace : http://eldivinopaciente.blogspot.com.es/2014/05/vidra-verano-76-i.html Salutacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, ja em vaig passar per la teva entrada quan la vas publicar. Em fa sana enveja veure fotografies dels mateixos llocs on vaig, però analògiques. Els que porteu molts anys amb això, jo haig de dir que em vaig iniciar junt amb la tecnologia digital, teniu un gran i merescut avantatge. Les vostres fotografies acaben tenint molta més personalitat que les que pugui fer jo.... I no crec que sigui només qüestió de tecnologia. Alutacions.

      Elimina
  4. Por cierto, lo de la Fonda Serrasolsas no hay que perdérselo.

    ResponElimina

Llista de blocs