31 d’oct. 2014

Feia temps que veia el comptador estancat a 99 (Em refereixo al seguidors inscrits a aquest bloc). I avui he tingut la sorpresa de veure un 100!!

Igual que amb el nombre de clics, tot i ser molt imperfecte, és la mesura que tinc per valorar el grau d'acceptació de la meva afició posada al bloc.

I no puc estar més content!!

Segurament aquest cap de setmana no faré cap sortida. Així que he decidit posar un conjunt de fotos de detalls dels llocs que he anat visitant. I per fer-ho més diferent, he escollit un format panoràmic, que m'agrada molt, i el blanc i negre, que normalment no faig servir.

Espero que us agradin.

Sobretot als 100 visitants, dels que avui celebro l'aniversari. Moltes gràcies a tots.















14 comentaris:

  1. Ole tu!!! Sí que és maco sí, el número 100. Petó.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per les fotos que he vist, a la teva exposició hi havia moltes fotos. Eren un número rodó ? tant se val, segur que ha estat un èxit. :)

      Elimina
  2. Senzillament fantàstiques Ramon, com sempre, bon recull i felicitats per els 100, ara cap a l'altre cero. Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, suposo que posar-hi un altre zero serà impossible. Però amb aquest estic més que content.

      Elimina
  3. Molt bones Ramon no pensaba que els gorgs quedesin tan be amb B&N pot ser tindras que plantajarte fer una altre exposicio SALUD !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cinto, ja vaig dir a l'altre entrada que intentaria fer coses diferent. Per ara m'haig de conformar a mirar l'arxiu i passar-ne alguna que es deixi a aquest format i blanc i negre. Exposició? el temps dirà.

      Elimina
  4. Enhorabona Ramon per totes aquestes fites que has assolit i compartit amb nosaltres, ets un referent!!
    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Pere, els teus comentaris els aprecio molt. Però ens vàrem conèixer al "papallonàrium" d'Empúries, quan et dedicaves a macro. Els teus paisatges sempre han estat fabulosos. I ara, que mires el cel de nit, impressionants. Això sí que és ser un referent !!

      Elimina
  5. I magnífica manera per conmemorar aquest fet, que regalan-nos aquest placer visual en blanc i negre!!
    Enhorabona pels 100, que airó costa i molt. Gràcies per portar-nos els indrets de la garrotza a traves del monitor. Una abraçada i per als 200 ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí. Fa il.lusió veure que 100 persones s'han apuntat i que moltes altres el visiten de tant en tant. Potser serà hora de passar del monitor al paper :)

      Elimina

Llista de blocs