11 d’oct. 2014


Ahir Divendres, al sortir de la feina, em vaig aturar a Les Planes. Feia temps que no m'acostava als gorgs de la Plana i del Duran (o pedrera d'en Biel).
El recorregut és tranquil des del moment que deixes el cotxe el cementiri. Primer, amb el passeig de plàtans que et porta a Can Paulí (*). Després, agafant el camí que travessa tota una colla d'horts molt ben cuidats. I per finalitzar, l'arribada a la riera, on l'aigua del sobreeixidor fa que la temperatura baixi de cop i la llum desaparegui per la vegetació que t'envolta.


Després d'haver estat Dissabte passat a Monphoto, em venien ganes de trobar nous punts de vista a paisatges ja coneguts. El concurs internacional de fotografia de Lloret és una passada. Després de veure l'exposició i d'assistir a unes quantes presentacions, venen ganes de fer-ho millor, d'apropar-te, encara que només sigui una mica, als grans mestres. Pels que no la coneixeu, aquí us deixo un video amb les imatges seleccionades i guanyadores d'aquest any.


Us asseguro que ho vaig intentar ... però em van tornar a sortir les fotografies de sempre. Deu ser veritat que en la fotografia acabes abocant la teva forma de veure el món.

(*) Actualment aquest camí es troba tancat.

6 comentaris:

  1. Be no se que dir de Monphoto ho desconec pero les teves fotos son genials jo crec que el punt de vista es el que veu cada cadascun

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cinto. Et recomano anar a Monphoto i veuràs que les meves fotos queden molt lluny de les exposades. Tot i així, no volia fer cap comparativa, només remarcar que sempre cal buscar coses noves.

      Elimina
  2. Hola Ramón, gracies per passar-nos les imatges de Monphoto, son impressionants, pro les teves tampoc queden gens enrrere, cada escú te la seva visió de les formes i lo millor es que mai quedem prou satisfets del que hem fet, per axó sempre intentem superar-ho. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep. És això el que cada dia en fa tornar als mateixos llocs i intentar fer-ho diferent, i si pot ser, millor.

      Elimina
  3. Les de Monphoto son molt bones, imagino que técnicament son el que vols aconseguir, però les teves teves, apart de una gran qualitat, tenen incorporat un amor a la teva terra que no el veig en les de Monphoto.

    Entenc el teu comentari, i el comparteixo doncs a mi em pasa el mateix, però també ho has dit molt bé. Podem millorar en técnica, peró l'anima de cadasqú es dins de cada obra i aquest es el camí.

    ResponElimina
  4. Hola Antoni, aquest comentari teu és per emmarcar. Gràcies.

    ResponElimina

Llista de blocs