29 de des. 2015


Avui tocava caminada des del gorg de la Mola al gorg Mort (o de la Llaura).

La primera és una de les que visito més sovint. Tot i així, des del punt de vista fotogràfic, sempre se m'ha resistit. No he sortit mai amb cap instantània de la que pugui estar satisfet. Tot i així, cada cert temps ho torno a intentar. Avui,  a la tornada de la segona gorga, ha estat la primera vegada que l'he vist de dos colors, que separen de forma molt clara les dues zones de diferent profunditat.


Per anar al gorg mort he baixar per la riba esquerra, per un camí de pescadors, que primer et porta a la resclosa de Can Paulí. Les dues comportes, molt velles, estan obertes i deixen passar tot el Brugent sense problemes.


Una mica més avall, l'aigua va quasi tota per un canal. No sé si les comportes fa molt o poc temps que no es toquen. El camí per arribar-hi és fressat i el canal es conserva amb bastant bon estat.


I caminant pel costat del canal he arribat al gorg Mort. D'aigua quasi no n'hi arriba. Tot i així, pot omplir tota la seva grandària i amb la llum que hi havia a la tornada, agafava aquests tons verdosos.






2 comentaris:

  1. Hola Ramon, bones fotos, encara recordo el dia en que ens varem trobar allà. Es veritat, al gorg de la Mola no en surts satisfet, sembla com si no es deixes fotografiar, pot ser si s'agafes desde bais, dels arbres que hi han al fons, pro no se com s'hi pot anar, tu que ets de la terra ho podries provar, vaja si es que hi ha camí. Una abraçada i viam si aquest any nou ens tornem a veure per aquests mons de Deu. Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, Ja tinc una foto des d'on dius. Hi vaig arribar nedant amb la càmera en una barqueta inflable :). En quan a composició el resultat em va agradar, però ja no tenia la llum adeqüada i no en vaig saber prou. http://gorguesgarrotxa.blogspot.com.es/2011/08/sant-feliu-de-pallerols-la-mola-ii.html

      Elimina

Llista de blocs