6 de març 2016


No sé si tot el congost que hi ha entre la confluència de les rieres d'Escales i Sant Aniol, prop del pont dels Aures, i el molí d'en Galceran s'anomena el pas del duc, o si aquest nom només fa referència a l'entrada. Tampoc sé si el "Duc" fa referència al títol nobiliari o a l'ocell. En qualsevol cas, avui he baixat en un lloc d'aquest congost.


Fa just un mes que hi vaig anar. En aquell moment no hi havia gens d'aigua, tal com es pot veure a la segona foto, agafada més o menys des del mateix lloc. I és que la riera de Sadernes té aquestes sorpreses. L'aigua caiguda el cap de setmana passat ha estat suficient per a cobrir tota la llera.


I pel matí, el dia era assolellat i a les pedres s'hi estava d'allò més bé. Així que he decidit fer la primer remullada de la temporada. Una entrada i sortida molt ràpides han estat suficients. Com podeu imaginar, la temperatura de l'aigua no convidava a massa més.

6 comentaris:

  1. Fantastic lloc increible el rapit que se ompla la riera potser per la neu pero referent a la pluja no a mullat ni els carrers molt bon reportge Ramon una abraçada !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cinto. Suposo que la neu ja que la riera s'alimenta directemwnt del Bassegoda i del Comanegre. I en quan a la pluja, la foto que he penjat a l'altre blog és també d'ahir, però a la tarda. Sort que portava paraigua!!

      Elimina
  2. Bona comparació Ramon, sembla mentida com cambian les coses amb aigua o sense, pro tot te el seu encant. Una abraçada i salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, està bé veure-ho sense aigua. Les formes són precioses i m'han quedat ganes de repetir-ho, però que no sigui massa sovint :)

      Elimina
  3. Respostes
    1. Thank you. For your interest, first and second pictures are from the same place. It's easy to find this river without water, it flows in the underground.

      Elimina

Llista de blocs