17 de març 2016


Aquest matí m'he aixecat amb la intenció d'anar a la carretera de Vidrà. A l'altre blog tinc penjades unes quantes fotos de "la cara oculta" del Puigsacalm des del mateix punt, en vàries estacions, però em falta la del paisatge completament nevat.

Avui ho voia aprofitar però tampoc he pogut aconseguir la foto que volia. El Puigsacalm estava completament tapat i, malgrat s'obrien clarianes cap a l'altre costat, no hi ha hagut cap moment que la boira s'aclarís pel costat que m'interessava.

Així que he baixat més aviat del compte i he anat al Pla d'en Xurri (o el pins) a fer la foto que hi ha a l'inici d'aquesta l'entrada. Com podeu veure, de neu, no massa. Això sí, la que ha caigut més amunt garantirà el suministre d'aigua durant una bona temporada.

I per si algú no creu que uns quants metres més amunt tot estava nevat, cobert per la boira i que continuava nevant, aquí us deixo una de les poques fotos que he pogut fer.




7 comentaris:

  1. Wooow! Precíós enfarinat així, i la segona foto impresionant amb tanta neu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marta, sí que era maco l'entorn. Llàstima que no hi hagués tanta neu com a dalt.

      Elimina
  2. Quina serenor que es desprèn de les teves fotos. Que sàpigues que m'hi he passat una bona estona avui amunt i avall d'aquest espai teu ple de bones fotos i grans explicacions. Una abraçada forta.
    Anna Ortega

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Anna, no són les fotos sinó aquest paisatge, que tu també estimes, qui ens transmet a tots aquesta serenor. Gràcies per passar-te, gràcies pel comentari i a veure si un dia ens coneixem :)

      Elimina
  3. Hola Ramon, el dissabte vaig anar cap a les Planes d'Hostoles i el canvi del Puigsacalm i la vall era algo meravellós de veure. Bon reportatge i fotos, una abraçada i endavant

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, ja he vist la foto del salt del Portuguès. Amb aigua tot canvia, veritat? Una abraçada.

      Elimina

Llista de blocs