11 de juny 2016


Avui no era dia de fer cap recorregut. Avui tocava anar a la platja. Però a l'aixecar-nos, els núvols ens han fet canviar d'opinió. Així que mentre la resta de família es quedava a casa, jo he aprofitat per anar a un dels salts més coneguts de l'Alt Empordà, el de la Caula. Avui, més cotxe que no pas caminada.


El salt és just sota la terrassa del restaurant de La Caula. Així que abans de posar-me a l'aigua (per fer les fotos, no per banyar-me) he intercanviat quatre paraules amb la senyora del restaurant. M'ha comentat que Deu n'hi do l'aigua que baixava. Evidentment, després de llevantades i tempestes, pot portar més aigua, però que amb la temporada de pluges que estem tenint, el cabal no era l'habitual.


Ha estat un dia de netejar contínuament les lents. Fèia una mica de vent i, a la que em despistava, les gotes d'aigua em refrescaven a mi i a la màquina de fer fotos. Per això, a l'arribar a casa, he hagut de descartar més fotos de les que he acabat aprofitant. Amb tot, estic content del resultat i aquí us deixo una mostra que potser us fan venir ganes d'anar-hi.

-------------------------------------------------------
Per anar-hi des de Figueres, 
1.- Carretera fins a Pont de Molins.
2.- Trencar cap a dins del poble i, una vegada travessat el pont, girar a l'esquerra cap a Les Escaules.
3.- El restaurant "La Caula" és just abans d'arribar al poble. Només cal aparcar i contemplar-lo.
-------------------------------------------------------


I ara toca "escalfar motors". El llibre "23 gorgues i recorreguts d'aigua" de la col.lecció "Els imperdibles de la Garrotxa" (editorial, Llibres de Batet) ja és a impremta. El llibre el presentaré el 2 de Juliol a Olot. 

Quina il·lusió !!

12 comentaris:

  1. Espero amb delit el libre. A veure si puc venir a la presentació.

    ResponElimina
  2. Molt maques les imatges del salt més visitat segur de l'Empordà . I moltes felicitats pel llibre.

    salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Albert! I el salt és preciós, m'ha sorprès de debó.

      Elimina
  3. Bon indret i bones fotos. :)
    A veure si puc venir per la presentació del llibre...

    ResponElimina
  4. Hola Ramon!
    M'encanta el salt, ja me l'he marcat al Google Earth, a veure quan hi podem anar. Les fotos t'han quedat precioses com sempre.
    És fantàstic que hagis fet aquest llibre, ja tinc ganes de veure'l. Et desitjo molt d'èxit a la presentació i amb el llibre. Vaja parella triumfadora esteu fets! Una abraçada,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marta! La vida té moments molt dolços que cal aprofitar. Gràcies!

      Elimina
  5. Es veu que anaves amb un bon angular aquest sal es molt dificil de fotografiar el espai es molt reduit pero li has tret una gran fotografia de les millors per no di la millor que he vist una abraçada !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cinto, potser no és un gran-gran angular (22mm), però les botes d'aigua fan la resta. I gràcies per la floreta !

      Elimina
  6. Estem enamorats del preciós moment que has captat amb la teva màquina de fotografiar, esperem delit el segon... volum!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel comentari i, pel que fa a un segon volum, ja m'agradaria tot i el temps i dedicació que suposa.

      Elimina

Llista de blocs