10 de jul. 2016


Avui he anat a gaudir d'una de les rieres més espectaculars de l'Alt Empordà, La Muga. Era una sortida que ja l'havíem planificat un any enrere. I dic "havíem" ja que hi he anat en companyia d'en Joan Colom i la seva inseparable gossa Duna.


Fa un any que ens vàrem conèixer. Em va descobrir una altra riera de l'Alt Empordà, a Maçanet de Cabrenys,  de la que vaig tornar a casa amb molt bon record. Coneixedor de la comarca em va dir que un dia havíem de quedar per anar a remuntar La Muga. Ha passat un any i per fi ho hem pogut fer.


i creieu-me que ha valgut molt la pena. Tot i la dificultat de caminar per la llera, a cada pas hi ha llocs on aturar-te, i no només gorgues. A la foto superior apareix el pont del Bertran.


Les aigües transparents i un piló de gorgues conviden a la remullada, tant per nosaltres com per la Duna (La foto és d'en Joan). Avui era un dia per gaudir de les gorgues des de dins, més que des de fora. Així que ho hem aprofitat cada moment que hem pogut.



I després de fer la foto de grup, la tornada. Després d'uns 6 km de pujada, tocava la baixada. Hem caminat tots sols durant molt bona estona, i a l'arribar, un munt de gent tambés estava fent el mateix, però amb molta companyia.


Ja espero la propera, i que no hàgim de tardar un any més. Una molt bona i refrescant sortida.

11 comentaris:

  1. Bon reportatge Ramon, una bona i refrescant excursió, sembla extrany que amb la sequera que hi ha els rius encara baixin tant generosos. Una abraçada i salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, això de la sequera no és per la Garrotxa ni l'Alta Garrotxa. Aquest mes de Maig va ser molt plujós.

      Elimina
  2. Fantastic reportage! Amb la calor que va fer ahir encara agafen més ganes d'anar-hi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marta, amb els peus (i a vegades més) a l'aigua, no en vàrem passar tanta :)

      Elimina
  3. Buenoooo el reportatge es molt bo pero les fotos es surten son bonissimes paisatge personatges la de la Duna nadant i la remullada de en Joan Genials sense desmereixre les altres molt bona feina Ramon i Joan una abraçada ep i salutacions a la Duna !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cinto, una sortida espectacular ... I crec que ja hauré de començar a pensar en una go-pro :)

      Elimina
  4. Respostes
    1. Bones, vàrem deixar el cotxe just on la gent es banya. Més amunt del càmping. Vàrem tirar fins que la pista es bifurca i hi ha lloc per aparcar. A la dreta, la pista baixa cap a un passallís que porta a la casa de La Molina (crec). Bàrem puja a peu, tota l'estina per dins del riu, fins més amunt del pont del Bertran, on una immensa gorga 'quasi' et barra el pas.

      Elimina
  5. Spectacular photos of an incredible place. Thanks for posting this.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thank you. This was an incredible hiking using the river as a track.

      Elimina

Llista de blocs