9 d’ag. 2017


Sense pluja, si es vol fotografiar aigua, millor anar cap al Nord. Per això he tornat a Setcases, al Ripollès. Un petit torrent, molt proper al poble, camí de Tregurà m'ha fet passar un matí deliciós.


Hi he arribat a quarts de nou, quan la llum ja no era la bona, massa tard per ser estiu. Però uns quants núvols arribaven i marxaven, pel que he anat aprofitant aquests moments. 


He anat torrent amunt i avall. Està ple de petits saltirons on passar una bona estona. A vegades, les ortigues feien que m'hagués de gratar una mica, però res de l'altre món, comparat amb la il.lusió d'acostar-me a un nou salt.


I com que la tarda, moment de processar les fotografies, ha estat plujosa, m'hi he dedicat una mica més del que és normal. El resultat és el que veieu, on tot i la verdor del lloc, no semblen fotografies fetes a ple estiu. 

-------------------------------
A la pàgina web de l'ajuntament de Setcases hi ha indicat com arribar-hi, apart d'un munt de propostes per gaudir de l'entorn.
-------------------------------

4 comentaris:

  1. Bon reportatge Ramon, unes fotos esplèndides, viam si plou i augmenta el cabal dels rius de mes avall, a part també convé, està tot molt sec. Una abraçada i salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, millor que plogui. però si no ho fa, el Ripollès no em queda pas massa luny

      Elimina
  2. Esta ple de torrents i rierols, el millor es sapiguer captar el encant d'ells hi tu ho saps fer-ho

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Raymon! El torrent em va encantar i vaig veure que està ple d'oportunitats. A veure si un altre dia el podem resseguir conjuntament més amunt d'on vaig arribar

      Elimina

Llista de blocs