10 de set. 2017


Avui matí, una passejada agradable des de Beget al Molí d'en Sorolla, direcció cap a Rocabruna. El camí va pujant de forma molt suau des de Beget i sempre sentint el soroll de l'aigua al costat, malgrat no poder-t'hi acostar.


En un dels 2 ponts de travesses, m'he atrevit a baixar arran d'aigua. En tot el seu recorregut, la riera baixa molt canalitzada, el que fa difícil acostar-s'hi. Potser hi ha algun altre camí que ho permet, però avui, la intenció, era seguir el GR-11 fins al molí d'en Sorolla, gaudint del bosc i d'un entorn no massa conegut per a mi.


Apart, passar el poble de Beget sempre val la pena. Encara que només sigui per veure'l des del punt de sortida, darrera l'antiga rectoria que tant bons records em porta d'haver-hi anat de campament quan era petit.

--------------------------------
El camí que cal seguir és el GR-11, que surt de darrera la zona d'aparcament a l'entrada del poble venint de Rocabruna. No té cap pèrdua i, fins al molí hi ha una mica més d'una hora.
--------------------------------

4 comentaris:

  1. Respostes
    1. Hola Josep, la caminada està molt bé, tot i no arribar al castell. Ara, de llocs del torrent per fotografiar fàcilment, molt pocs

      Elimina
  2. Hem fet el camí de Beget a Rocabruna, de tornada del coll de Malrem
    El camí és llarg i a estones amb esllavissades, malgrat tot és frondós i preciós tot seguint arran de riera.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Maria, segur que ho ha de ser. He passat pel coll de Malrem venint del puig de les bruixes anant cap a coll d'Ares. Es a dir, carenant tota l'estona. El que proposes l'hauré de fer. Merci!

      Elimina

Llista de blocs