21 de des. 2019


Tot i que estic escrivint ja començat el 2020, aquesta entrada correspon a la darrera sortida del 2019. Una sortida interessant amb en Raymon per a mostrar-li una part de la Garrotxa, que amb les seves paraules, s'assembla molt al Ripollès. No és estrany, sota la falta del Puigsacalm per la part del Salt de Sallent, no estem massa lluny de la comarca veïna.

Després de les darreres pluges, totes les rieres portaven aigua. Crec que no hi havia pujat mai amb aquest bé de Déu d'aigua. El botó de mostra és la fotografia d'encapçalament: Un salt que no havia vist mai amb aigua en un dels torrents laterals al de Collfred.


L'objectiu, apart de passar-nos-ho bé guadint d'unes aficions compartides, era arribar a un dels salts més fotogènics i amagats d'aquest racó. Però abans, calia passar pel Salt de la Capa d'en Ramon i fer-nos la fotografia de rigor. La darrera me la vaig fer amb el meu germà Joan. M'agrada poder ampliar el ventall d'autoretrats amb aquest salt de fons.


Una vegada aquí, remontem la riera amb una certa dificultat pels arbres caiguts i l'aigua que omple la llera. Arribem al salt i gaudim de la plasticitat del salt. 


En resum, una molt bona sortida com totes les que he fet fins ara amb en Raymon. La propera? Potser ja va sent hora de portar-lo al Salt de la Capa de Sant Aniol d'Aguja. Això sí, caldrà esperar que el dia s'allargui ja que la caminada és molt llarga.

següent
Aquesta és la pàgina més recent.
Anterior
Entrada més antiga

5 comentaris:

  1. un lloc mol maco Ramón !! Bon Any i una abraçada!!

    ResponElimina
  2. Primer de tot desitjar-te Bon Any Nou i donar-te les gràcies per compartir amb mi aquests racons tan macos que saps de la Garrotxa. Del recorregut que vàrem fer, el més maco l'últim de tots, crec que vas dir que no tenia nom, en qualsevol cas un dia fantàstic amb unes condicions inigualables i un indret que fins aquell dia no coneixia, una sortida per recorda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Raymon. Bon any a tu i tota la familia. Sempre és agradable fer una sortida amb tu. Pensa amb la propera :)

      Elimina
  3. Molt macos els Salts,pro ja veig que aneu ben calçats,ja ni ho intento de trobar-los,molt bona explicació !!

    ResponElimina

Llista de blocs