14 de febr. 2010


A Joanetes, a la Vall d'en Bas, hi trobem aquesta gorga d'aigua molt transparent. No és que avui m'hi hagi banyat. Tampoc crec que ningú ho hagi fet en aquests dies tan freds d'hivern. A la imatge no es veu, però en molts  racons de la riera, hi havien caramels de glaç. Però a l'estiu, amb aquesta pedra que apareix a primer terme, segur que és un bon lloc per banyar-se i prendre el sol.

Arribat a Joanetes, passat el restaurant de Can Barris, només cal seguir per la carretera de Bracons. El trencant per anar-hi es troba a mà esquerra i abans d'abandonar completament el poble de Joanetes. És un trencant amb un indicador de "Gorgues" que porta a una casa de pagès i granja. Com a referència, al trencant hi ha una pedra grossa amb una inscripció escrita en alemany. Travessant la granja fins arribar al riu. La gorga queda just a mà dreta.

Pel que indica el cartell n'hi deu haver més d'una. I segur que aquestes estan seguint el riu corrent avall.(Gorga Blava)

Només hi ha de 5 a 10 minuts caminant.

2 comentaris:

  1. De camí d'aquesta bassa em vaig creuar amb el que probablement li dona nom a la mateixa. Si en vols la foto m'ho dius.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home, doncs no estaria malament posar una mica de fauna al bloc, i més en aquesta entrada!! el correu és ramon@annaroca.com

      gràcies!

      Elimina

Llista de blocs