11 d’ag. 2010


Segur que algú dirà que aquest pont no pertany a Argelaguer. Segons l'Institut Cartogràfic de Catalunya, el pont del Borró pertany als termes municipals de Sales de Llierca i Sant Ferriol. Però donada la via de comunicació que passa pel pont, al final m'he decidit a situar-lo al municipi que és més proper i de més fàcil localització, Argelaguer.

És un conjunt de dues gorgues situades just sota el pont de l'antiga carretera d'Olot a Banyoles, la N-260. Com podeu veure a la foto de capçalera, la primera d'elles està just sota el pont. És una gorga de considerables dimensions voltada de moltes pedres grosses per a poder prendre el sol. L'altra, seguint a contracorrent el riu, està una mica més amunt i és la primera que us trobareu.

Són, el que anomeno, gorgues de secà. Són molt diferents de les que podem trobar a la vall d'en Bas o d'Hostoles. En aquestes, no cal anar-hi a migdia per tal que et toqui el sol.


1 comentaris:

  1. Fa 30 anys que anavem allá d'acampada,jo era un nen , y recordo que habia una branca llarga des d'on ens llençavem al gorg i al fons recordo que s'habia enfonsat un 600,quins records de joia

    ResponElimina

Llista de blocs