28 de març 2015


Avui no havia d'anar a cap lloc d'aigua. Pel matí he acompanyat a la Iona a una competició d'atletisme a Girona i, després de deixar-la a casa dels tiets Jordi, Blanca i (sobretot) Valentina, havia de tornar a casa. Però havent dinat, al passar per Argelaguer he cregut que seria bo fer un tomb a sota el pont de l'antiga carretera.


Sembla estrany com poden arribar a canviar els rius després d'uns dies de pluja forta. La gorga a l'altre costat del pont ha desaparegut. I molt bona part de la llera està coberta per arbres tombats, que ja tenien una certa alçada i que s'havien fet seu el territori.


Encara que les llevantades, al cap d'uns quants dies, també ofereixen grans imatges: Aigua més transparent que mai i ni rastre (o quasi) de deixalles. El Sol de tarda acompanyava i he resseguit un tros de riu fins una mica més amunt de la petita resclosa.


Al tornar, m'he entretingut una mica amb les fites que hi ha al descampat abans d'agafar el camí de baixada. Més que fites de camí (del GR-1?) semblen escultures zen.

5 comentaris:

  1. Ostra saps que i he pasat milers de vegades per sobre i mai he anat a baix? sera questio de anar hi molt bones fotos Ramon !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cinto. Ja veus que tenim sorpreses per tot arreu. Però no et pensis trobar grans gorgues ni salts, encara que és un lloc agradable per anar a fer un tomb.

      Elimina
  2. Hola Ramon, un lloc força bonic per veure corre l'aigua, bones fotos, "l'escultura" força original je je. Salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep. Per allà hi passa el GR-1, però no crec que tinguin res a veure. N'hi ha unes quantes d'escampades i hi queden molt bé. Chapeau per qui les hagi fet.

      Elimina
  3. Aquest és l'altre punt que conec de la Garrotxa i on m'hi he banyat diverses vegades a l'estiu. Un altre indret fantàstic.

    ResponElimina

Llista de blocs