3 de set. 2008


Aquesta és una de les gorgues preferides de les meves filles. Cada vegada que diem d'anar-nos a banyar, normalment cap al tard a l'estiu, trien aquesta.

Abans d'arribar al nucli antic de Sant Privat, surt una carretera asfaltada a mà esquerra just al costat d'un transformador. Seguiu aquesta carretera. A uns 100 metres travessareu la riera que passarà a quedar-vos a la vostra dreta. La primera casa que trobareu (a mà dreta) es diu La Canova. Just passada la casa, també a mà dreta, surt un camí que baixa fins la riera, que ara ja us queda molt avall. El camí està molt ben senyalitzat i no té cap mena de pèrdua.

Crec que la panoràmica que vaig fer està ben aconseguida i dóna una idea més exacte de cóm és la gorga. Voltada de vegetació i amb aquests "penyots" tan grossos que l'envolten. La profunditat als costats no és excessiva i permet entrar-hi mica en mica fins que et cobreix del tot cap a on hi ha el salt d'aigua.



3 comentaris:

  1. Gràcies per recomanar-me aquest blog. L'afegeixo al meu llistat. Christian.

    ResponElimina
  2. Bona tarda, gràcies pel teu bloc. Podries dir-nos on dormir si volem fer 3/4 dies de fantàstiques gorgues i tranquil·litat??

    ResponElimina
  3. Hola, en aquesta qüestió no et puc ajudar. :)

    ResponElimina

Llista de blocs