15 d’oct. 2011


Ara sí que puc dir que s'ha iniciat la dansa de les fulles. N'hi havia un piló i el remolí es veia quasi a simple vista. L'aigua baixava amb força i totes les fulles quedaven a un costat de la gorga, atrapades. Només calia posar un filtre ND8 i prendre la fotografia a velocitat tan lenta, com 30 segons.

Aquesta gorga blava és a Joanetes. El nom de les gorgues no és, ni de bon tros, únic. Podríem dir que és un accident geogràfic tan local, que el nom és el de menys. La majoria agafa el nom de la casa de pagès que hi ha més a prop. Altres, de l'accident geogràfic més proper, com podria ser la gorga del castell s'espasa. I d'altres, com aquesta, agafen noms que provenen del que hauria de ser el seu color predominant  (Bé, suposo que a l'estiu sí que és blava, encara que no ara). De gorgues blaves en tinc comptabilitzades 3: aquesta de Joanetes, la de Sant Privat i la de Sant Aniol d'Aguja.

Si voleu saber com anar-hi, cliqueu aquí.


2 comentaris:

  1. Hola Ramon, aquesta primera t'ha quedat de conya, el remolí emplena i complementa molt be amb la resta.
    Enhorabona!


    Per cert, gràcies per el comentari de que costa fer comentaris, no ets el primer que ho diu, ara hi he fet algun canvi a veure si no es torna a produir aquesta incidència.

    Salut!

    ResponElimina
  2. Ramón cada dia et superes. Recoi! (per no dir una altra cosa) quina passada de foto. Però... una cosa, ara hi ha tanta aigua a les gorgues? Jo ahir vaig pujar al Matagalls i baixant vaig fer un tomb per St. Fe i d'aigua n'hi ha ben poca.
    Doncs això, 12 sobre 10, aquesta és la meva puntuació.
    Petonàs al nas.

    ResponElimina

Llista de blocs