17 de jul. 2010


Algú dirà que ja era hora que pengés una gorga corresponent a la vall del Bac. Sobretot quan, a més, va ser aquest algú, qui es coneix molt aquesta zona, me la va indicar.Veritat Joan?

Es tracta del conjunt de gorgues que hi ha a sota el pont de Llongarriu (o d'en Tomàs) a la vall del Bac. L'accés que he trobat no ha estat fàcil, sobretot perquè he hagut de caminar una estona pel llit del riu, intentant no enfonsar-me massa per no fer malbé la càmera.

Les indicacions des d'Olot són fàcils. S'agafa la carretera vella per anar a Castellfollit. Allà, passat el poble, s'agafa el trencant a l'esquerra cap a Oix. A pocs quilòmetres hi ha el restaurant de Can Bundància i just abans, a l'esquerra, comença la carretera per anar a la vall del Bac.

És una carretera molt estreta, plena de revolts que va enfilant la vall fins arribar al coll de Colldecarrera, després de la casa majestuosa amb el mateix nom. Tot seguit, baixada fins arribar a l'hostal de la vall del Bac. A pocs quilòmetres s'arriba al trencant de Llongarriu, que us quedarà a mà esquerra. A mà dreta podreu deixar el cotxe. El pont és allà mateix.

Ja a peu, des de dalt del pont podreu contemplar les gorgues que queden a sota.

Avui matí no he arribat a sota el pont, com era la meva intenció. Espero poder-hi arribar un altre dia. Una foto de les gorgues de sota amb el pont com a decorat ha de ser preciosa. Si surt bé, la penjaré aquí mateix.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Llista de blocs