27 d’ag. 2011


El gorg d'en Valls és un dels gorgs més petits del Brugent. Però el seu petit salt d'aigua i les seves dimensions la fan molt agradable per passar una tarda d'estiu. Si voleu saber com anar-hi podeu clicar aquí.

L'única foto que tenia d'aquest racó no em convencia. No fèia justicia al lloc. Les actuals dónen una idea més fidel del lloc. La inferior, amb la pared de basalt a l'esquerra ens recorda que ens trobem a la zona volcànica. La superior, amb un conjunt de branques agafades a un arbre, recorda que els rius poden baixar amb molta força.


2 comentaris:

  1. Bona nit! un pregunta, he estat veien't el blog i és espectacular, estic pensant en fer una pujada a gaudir d'aquests llocs però no acabo de veure clar si en general aquestes gorges són adequades per al bany o no. en alguna entenc que si, però en les que no es comenta res? hi ha algun motiu especial o va per gustos?

    Moltes gràcies i molt bon blog!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Miquel, apart del que t,he comentat per correu, a quasi totes les gorgues t,hi pots banyar. Una altra cosa és quehi hagi poca aigua ... o que el seu aspecte no t,agradi. Les de la part baixa de la Garrotxa porten més vegetació pel que l,aigua pot no ser tan transparent. Tot i així, jo m,hi he banyat.

      Elimina

Llista de blocs