9 d’abr. 2012


No volia deixar acabar les vacances de Setmana Santa sense publicar cap entrada. La primera correspon a la més que coneguda Pont del Llierca, del municipi de Tortellà, tot i que s'hi arriba amb una carretera que surt de Montagut. I just a quatre passes del pont, un rètol recorda que estem al municipi de Tortellà (al Cèsar el que és del Cèsar).

Hi vaig anar quan ja fosquejava amb la intenció de fer-me un autoretrat. Aquesta és la nova aposta del bloc Amb3clics que comparteixo amb els meus cunyats, també afeccionats a la fotografia. Us el recomano, encara que segur que tardarem un temps a confeccionar aquesta nova entrada. Crec que és un bloc de fotografia una mica diferent, i per això mateix, interessant.

La segona l'he feta aquesta mateixa tarda. Després de dinar he anat al pont del Borró, per l'antiga carretera entre Argelaguer i Besalú, tot i que pertany al municipi de Sant Ferriol. Volia fer una foto de tot el pont des del costat on la gorga és més ample. Les dues vegades que hi havia anat, m'havia quedat sota el pont per no poder passar trepitjant terra ferma. Avui he travessat el pont com si volgués anar a Besalú, he agafat el primer trencant a la dreta de sortida de la carretera i, a l'arribar a un camp, he deixat el cotxe i m'he inventat el camí de baixada al riu. Si haig de ser sincer, em pensava que valdria més la pena. Ni l'hora acompanyava, ni el riu baixava amb massa alegria.

Pels que volgueu analitzar la fotografia, malgrat els defectes que pugui tenir per l'objectiu utilitzat i per estar sota aquest pont tan gran, us haig de dir que l'ull del pont te aquesta forma. És una mica més estret a la base que a on s'inicia l'arc. És ben estrany i no us en puc pas dir el motiu.



1 comentaris:

  1. Totes dues fotos tenen un encant especial, potser la llum o la serenor que en desprenen.
    Una molt bona publicació de final de vacances.
    Fins aviat.

    ResponElimina

Llista de blocs