2 de set. 2015


Feia més d'un mes que no publicava cap entrada, quan vaig anar a Riudaura acompanyat d'un enginy analògic "pinhole". El temps just per a trobar on revelar les fotos, portar-les-hi, anar-me'n de vacances i recollir-les.


Estic satisfet encara que les fotografies no siguin gran cosa. Qualsevol tècnica nova requereix el seu temps d'aprenentatge i, sobretot, de poder cometre errors dels quals buscar i trobar cóm millorar.


I també estic molt content d'haver conegut a en Marcel Font, fotògraf de Santa Coloma de Farners que les ha revelat, amb qui he tingut una llarga i agradable conversa.

2 comentaris:

  1. Hola Ramon, unes fotos força estranyes a comparació del que ens tens acostumats, tenen un caire de desen-foc tenebrós, no se com definir-ho, no ho se explicar. La tècnica no es pot manipular com amb un Photoshop i es difícil, pro te'n surts prou be, el cas es seguir investigant i disfrutar amb el que fas. Una abraçada i SALUT.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, és veritat que són diferents i això és el que perseguia. Estic content pel resultat tot i ser la primera vegada.

      Elimina

Llista de blocs