14 de febr. 2016


Ahir no va ser un dia per a grans fotografies, però sí per retrobar-me amb en Cinto i conèixer un parell d'amic més, l'Anna i en Xavi.

Vaig arribar quan ja no hi havia ni un trist núvol al cel, i a aquella hora on tot agafa una tonalitat verdosa amb tots els arbres i branques projectant la seva ombra sobre les parets de la gorga. Però el fet de trobar-me de nou a en Cinto ja ho compensava tot. 

L'arranjament que l'ajuntament de les Planes ha fet del camí, molt respectuós amb l'entorn, hauria de servir de model per a altres llocs molt visitats. Com a exemple, mentre estàvem per allà, va aparèixer un grup d'uns 20 persones a qui un guia (al meu entendre) els explicava qüestions sobre l'entorn. Després anaven al Molí dels Murris i, segurament després a Santa Margarida, si és que no hi havien anat encara.


Al molí dels Murris, la llum continuava essent dolenta. Però no vaig voler desaprofitar l'ocasió de fer alguna foto d'aquelles que només es poden fer si et poses a l'aigua, encara que només sigui per la 'vanitat' de mostrar-ne una de diferent. 

Vàrem arribar quan aquest grup nombrós ja era fora. Però van ser bastants les famílies i parelles que anàven i venien, senyal que tenim un tresor que, ben gestionat, és un altre atractiu per a la Vall d'Hostoles en particular i La Garrotxa en general.

6 comentaris:

  1. En primer lloc Ramon gracies per la teva asistencia sempre es goig poder passar una jornada amb tu be referent a les fotos com tu dius el dia no era gaire bo pero si els has sapigut treure el encant de les rieres una altre cosa sobre el ajuntament de les Planes es unmodel a seguir per lo ben arrenjat o tenen tot vinga dons una abraçada i a esperar impacientment la propera sortida SALUT !!

    ResponElimina
  2. Hola Ramon, sembla estrany que per allà encara baixi aigua, desde-lloc teniu una riquesa, malgrat la llum has pogut treure el mirall de l'aigua. Una abraçada i salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, igual que el Fluvià, el dia que per aquí no baixi aigua, calcem-nos!!! :)

      Elimina
  3. Respostes
    1. Thank you! And the most impressive is the natural pool in front of them. You can swim in summer.

      Elimina

Llista de blocs