6 de maig 2017


Tot i que la llum ja no és la bona, aquesta és la segona vegada que aprofito la tornada cap a casa un Divendres. 

Avui m'he parat a Centelles, al Salt del Purgatori. Ja sabia que no trobaria pas massa aigua, però les ganes han pogut més que l'enteniment. De fet, m'ha anat bé per prendre 'mides' per a una propera vegada, potser després d'un Dijous plujós o, per què no, un Dissabte pel matí.

El salt és en una fondalada de la riera Blanca (més avall sembla que canvia el nom per Torrent de la Llavina). Apart de l'alçada, sobretot quan ho veus des de dalt, el que impressiona més són les formacions rocoses i la balma que formen a quasi tot el seu voltant, que permet passajar amb molta tranquil.litat pel darrere.


El camí per arribar-hi està degudament senyalitzat, i format part del recorregut de la ruta dels molins, del que us deixo l'enllaç.

Però si el voleu veure amb tota la seva força, no feu com jo, i aneu-hi després d'uns quants dies de pluja.

2 comentaris:

  1. Bon reportatge Ramon, jo hi he anat almenys cinc cops o pot ser algun més i sempre l'he trobat ben sec, ja quasi estic apunt de desistir i fer el bloc sense aigua. L'aigua que passa per la riera surt tota de la font grossa que es troba mes avall, entre el molí de la Llavina i el salt, es bonica de veure. Una abraçada i viam si un dia tenim sort i el veiem rajar. Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A veure si ens tornem a trobar. I sí, crec que el dia que faci un bon xàfec, m'hi tornaré a parar. Ara, que hauré de preparar la càmera i el paraigua un dia abans :)

      Elimina

Llista de blocs