4 de febr. 2018


Dos mesos i escaig sense fer cap sortida, sense publicar res. Entre la manca d'aigua i el canvi de residència, no hi ha hagut, ni ganes, ni temps. Però la pluja d'aquesta setmana m'ha fet venir ganes altra vegada. I què millor que iniciar l'excursió des de casa, sense haver d'agafar el cotxe?


La capçalera del torrent que porta més aigua al Brugent és el torrent de la Fàbrega (o torrent de Can Manyà) i inicia el recorregut a la Font Grossa. Avui m'ha semblat que hi sortia molta aigua, bon senyal de la recollida que en fa de la part Oriental de Collsacabra. Encara que, comparant-la amb altres fotografies del mateix lloc, ha de ploure molt més (Juny/2015, Juny/2015, Desembre/2015).


Els dos salts principals es troben a pocs metres de la font. La resta del recorregut va fent saltirons més petits o més grans, però voltats sempre per massa vegetació per acostar-hi a la primavera o a l'estiu, i saber si valen la pena.


Però avui, a plè hivern, amb el bosc despullat completament, m'he acostat un parell de vegades més al torrent. Són la primera i la darrera fotografia del post.

7 comentaris:

  1. per als que vivim en ciutats, costa de creure que a peu des de casa puguis arribar a indrets com aquest...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, en el teu cas és més fàcil arribar a la platja, no? :)

      Elimina
  2. Preciós llogaret, i bon reportatge Ramon, ja et trobava a faltar, has tornat a Sant Feliu?, un lloc per veure. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, sí. No és que hagi voltat massa, però la dita 'volta el món i torna al Born' és certa en el meu cas. I sí, jo també en tenia ganes. I ara, amb aquesta pluja, tot serà més fàcil :)

      Elimina
  3. Hola Ramon,
    en primer lloc dir que també exigeixo que es posin en llibertat als nostres polítics, independentment de la nostra ideologia ....
    En referència al teu bloc, agrair la informació que comparteixes amb nosaltres i que en ocsaiones moltes ocasions ens ajuda a conèixer el nostre petit país.
    M'agradaria saber si algú de vosaltres coneix algun grupet que es dediqui s'ha recórrer aquests llocs tan bonics i que anar sol no ve massa de gust.

    Una cordial salutació a tots.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Damián, Respecte al primer punt, ja veus que pensem de forma semblant. En quan a trobar grups que surtin d'excursió jo et recomanaria apuntar-te a algun centre excursionista. Per la meva part, normalment vaig sol ja que m'agrada fer al meu ritme i gaudir del silenci.
      Gràcies per passar-te!

      Elimina

Llista de blocs