2 de gen. 2019


Des de mitjans de Setembre que no publicava cap entrada. És a dir, des de l'acabament de l'estiu que no fèia cap sortida al costat d'un torrent carregat amb la motxilla, càmera, trespeus i botes. I avui, sense ser cap dels propòsits del nou any que hem encetat, he aconseguit aixecar-me aviat i anar fins a la Ribera del Catllar, entre Vilallonga de Ter i Setcases, al Ripollès.


La intenció principal era fotografiar el Salt del Quer Roig, el primer que he trobat en el recorregut remuntant la riera, i que apareix a la primera fotografia de l'entrada.  No és un salt massa espectacular, i menys a l'hivern, amb els arbres despullats i els colors molt apagats.


Però sabia que n'hi havia molts més i he anat pujant amunt, sense més objectiu que gaudir del paisatge i del les formes i el soroll de l'aigua. Així, com una d'aquelles curses contra el Sol on els participants han de pujar un cim i queden eliminats quan els atrapa l'ombra, he anat pujant aturant-me aquí i allà sense cap pressa. 


I al contrari d'aquestes curses, on he anat pujant mentre l'ombra cobria el paisatge, m'he aturat quan el Sol m'ha atrapat. En aquest moment m'he considerat eliminat i he girat cua, desfent el camí fins al cotxe. Potser un altre dia, amb més entrenament i menys fotografies, arribaré més amunt. 


--------------------------------------------------------
Per anar-hi, les millors indicacions les trobareu al web de l'ajuntament de Vilallonga

--------------------------------------------------------
  

3 comentaris:

  1. Bon reportatge Ramon,un llogaret força amagat i de gran bellesa, hi ha gaire estona des de Tregurà? hi ha molt desnivell?, es per poder anar amb la dona. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, des de Tregurà crec que hi ha una bona baixada. Et deixo un track que he trobat i que és molt semblant al camí que vaig seguir (https://ca.wikiloc.com/rutes-outdoor/ribera-del-catllar-salts-daigua-18371675). No fa pas massa pujada

      Elimina

Llista de blocs