31 de març 2019


Sempre he trobat que Hivern i dies assolellats són una mala combinació per sortir a fer fotos als rius. És la millor combinació per a fer excursions i fer una altra tipus de fotografia, però pel que fa a l'objectiu d'aquest bloc, no. Si no t'aixeques molt i molt aviat, en uns espais tant petits i després d'una bona caminada, qualsevol ombra dura fa nosa. I això és el que fa la combinació del Sol i dels arbres nus de fulles a l'Hivern. És veritat que si m'aixequés molt més aviat, això no passaria :)

Avui, aprofitant que el dia s'ha aixecat ennuvolat, he tornat a Osor, a fotografiar el primer salt que hi ha sota el gorg de l'Olla. La vegada que m'hi varen portar, d'això ja fa quasi 4 anys (podeu clicar aquí),  el vàrem veure des de dalt i em va quedar la recança de baixar a la llera. Avui, no ha estat difícil trobar el lloc per on baixar.

Entre aquest i el gorg, encara n'hi ha un o dos més. Però, una vegada investigat per on podria baixar al següent, he decidit no arriscar-me. El perill és en un troç molt petit on, curiosament, a la part inferior hi ha traces d'una corda d'escalada lligada al troc d'un arbre. Llàstima que no arribés on jo era. 


--------------------------------------------
Per anar-hi:
1.- Venint d'Anglès, travessar el poble i creuar la riera pel Pont dels Soldats.
2.- Passat el pont, a mà esquerra, hi ha un rètol que indica el camí de la riera. Deixeu-hi el cotxe.
3.- Les indicacions del camí són molt clares i no us deixaran en cap moment. 
4.- Abans del gorg de l'Olla, trobareu unes escales i una font (amb un bon doll d'aigua!). Aquí és on, seguint el camí de l'aigua, he baixar a la llera. Per cert, molt i molt relliscosa. Aneu amb molt de compte!

Si voleu fer el camí usant el Wikiloc, vaig trobar la següent ruta de l'usuari 'Efectebadoc'. Gràcies!

El temps de camí invertit ha estat d'1 hora entre anar i tornar. Evidentment, no compto el temps que m'he estat a la llera fent les fotografies
--------------------------------------------


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Llista de blocs