13 de nov. 2016


La intenció d'avui era aprofitar la tardor i trobar aigua. I, amb aquestes condicions, què millor que anar a passejar pel Ripollès? La riera de Milany, després de dues sortides, m'estava atrapant. Però avui he tornat mig decebut. De "tardor" sí que n'he trobat, però no "aigua", o almenys la suficient per gaudir de la fotografia.

He pujat un tros del camí que porta a les Balmes de Teixidor, desviant-me cap al torrent. De seguida he vist que avui no era un bon dia per l'aigua. Tot i així, ho he aprofitat per tirar riera amunt i avall per a una propera ocasió. La raconada està plena de salts que un altre dia m'agradaria aprofitar.

Feta l'exploració he tornat a baix, a la pista, per dirigir-me al salt de Tavèrnoles, a veure quin era el seu aspecte amb aquesta manca d'aigua. Si la darrera vegada anava amb botes de pescador per anar pujant per la riera, avui no m'ha calgut. Hi he arribat sense cap problema pel camí paral.lel al curs de l'aigua. 

Com podeu veure a la imatge, tant aquest com el salt de Massats estan completament secs. I més que molsa, el salt sembla cobert per una espesa capa d'herba.


----------------------------------
Correcció substituint el nom de Salt del molí de Tavèrnoles pel Salt de la roca alta, tal com indica el bloc sobre la Vall del Ges, que coneixen la zona molt millor.
----------------------------------

3 comentaris:

  1. Hola Ramon, bones fotos, jo també tinc ganes de que plogui be ja que tot esta mes sec que el Sahara, aquest i d'altres fa temps que els vull fotografiat, a un almenys ja hi he anat 4 o 5 cops i no hi ha maneres, esperem la primavera viam que. una abraçada i salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, doncs haurem d'esperar que plogui de debò ... O provar altres llocs on l'aigua encara no escasseja.

      Elimina

Llista de blocs