30 d’abr. 2017Fotografiar la resclosa de Sant Sebastià sempre m'ha costat. Hi ha tants elements urbans 'no desitjats' (cables, grua, pals i cables de telèfon, etc) que se'm fa difícil integrar-los o trobar enquadraments on no apareguin. Tot i així, hi torno una i altra vegada.


Com sempre, he baixar cap al safareig i he seguit la passarel.la marcada pels col.lectors. Tot i portar les botes de pescar, amb el Sol que encara inundava la llera del riu a aquella hora, no me les he posat i he preferit continuar pel costat del safareig. D'aquesta manera, m'he protegit dels rajos del Sol arrambat a la paret que separa el riu del carrer.


Després de pujar fins la resclosa, a la tornada, no pots deixar de fotografiar el pont i la casa de can Sait, on el riu torna a encalmar-se. I al pujar al carrer, sobre la font, he tret la darrera fotografia general del riu, la resclosa, el carrer i la muntanya de la Salut, que presideix Sant Feliu, vagis on vagis.


I fixeu-vos que la fotografia surt 'descompensada': Fa molt de temps que escapço la resclosa per tal que no aparegui una grua de color groc que hi ha al marge dret del riu.


2 comentaris:

  1. Un lloc força bonic, algun dia tinc que parar a Sant Feliu, sempre hi passo de llarg i crec que val la pena de parar-s'hi. Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, no seré pas jo qui et digui que no val la pena para-s'hi i donar una volta pel poble :) Per altra part, per fer una passejada refrescant, et recomanaria un captard a l'estiu cap a la Font Grossa (https://gorguesgarrotxa.blogspot.com.es/2015/06/a-sant-feliu-de-pallerols-cami-de-la_78.html)

      Elimina

Llista de blocs